BOTTOMS UP

världens snabbaste tappsystem  Varför borde du använda Bottoms Up?

+ 20%

Ökad försäljning

Kunder vittnar om kraftigt ökad omsättning. En ökning på över 20% är ett typiskt resultat!

- 50%

Färre personal

Påtagligt minskat personalbehov. Vissa drar ned på personalstyrkan, andra omfördelar för att öka försäljning.

≈ 0%

Inget svinn

Bottoms Up är oerhört effektivt. Den automatiska upphällningen gör att svinnet minimeras!


Vad är Bottoms Up?

Bottoms Up är ett revolutionerande tapp-system. Vår patenterade lösning, där en magnet försluter ett hål i botten på muggen, möjliggör automatiserad, blixtsnabb upphällning, utan svinn!

När muggen sätts ner i dispensern lyfts magneten av och ölen fylls på. Lyft muggen från dispensern och magneten återförsluts mot botten. Det kunde inte vara enklare! Man kan enkelt ställa in systemet för alla tänkbara storlekar, varefter upphällningen sker automatiskt när muggen placeras. Systemet fungerar med traditionella kopplingar till fat och kolsyretuber. Vi erbjuder både engångsglas och återanvändningsbara Pub-glas, båda med specialdesignade magneter.   


IMG_2006.jpg

En ovanligt spännande reklamyta

Det är inte så vanligt att kunder tycker om reklam, men det visar sig att många älskar magneterna i våra muggar! Magneten kan förmedla allt från en rabatt, till ett erbjudande via en QR-kod, till ett klubb-emblem som publiken kan ta hem som en souvenir.

På alla marknader där Bottoms Up har introducerats, har reklamytan på magneten visat sig vara mycket värdefull, vare sig den använts för att stärka det egna varumärket eller erbjudits som reklamplats för sponsorer att köpa. Använd magneten rätt och du får en helt ny intäktsström till din verksamhet, som i tillägg förhöjer kundupplevelsen!  


Ett bevisat effektivt system

Bottoms Up skördar framgångar över hela världen. Det revolutionerar öl-tappning i Amerika, förser törstiga besökare på Norges bästa festival med svalka och har nyligen istallerats på en av fotbollens-världens allra heligast platser: Anfield. Kolla in Kundcase för en närmare titt på några exempel.    

Våra konsoler levereras med tre års garanti och sex månaders återköpsgaranti. Är du av endera anledning inte nöjd med ditt köp så kan du så länge som det är mindre än ett halvår sedan ditt köp och så länge som utrustningen är fungerande, returnera konsolen/konsolerna till oss och få tillbaka hela inköpssumman.  

IMG_9663.jpg

Hur kan jag beställa systemet? 

Om du är en pub, krog eller privatperson, kan du köpa systemet genom att kontakta jonas@bottomsupsweden.com. Priser för konsoler och glas hittar du här.

Pub-glas beställs direkt av Rastal. Om du är en arena eller event-organisatör kan vi  erbjuda installationsservice.

Kontakta jonas@bottomsupsweden.com för att få mer information eller för att efterfråga en offert. Minimi-beställning för engångsglas är 1 000 st. De kostar 4 kr/st exkl moms. 

Leveranstiden på alla produkter är ca 6 veckor.